Over Del Mare

De club

Del Mare is een actieve watersportclub te Waasmunster, in de buurt van Lokeren. We zijn een watersportclub waar je kan windsurfen, zeilen, suppen of gezellig iets drinken en eten op het terras!

In juli en augustus bieden wij zeil- en windsurfkampen aan voor de jeugd.

Naast de jeugdcursussen organiseert Surf- en Zeilclub Del Mare cursussen zeilen voor volwassenen. Hierin kan u kiezen voor een basiscursus en (vervolgens) een cursus Evolutie I. De cursus bestaat uit 20u die worden verdeeld in 4 blokken van elk 5u. U kan kiezen voor privélessen of lessen in samenspraak met vrienden (prijs cursus is per boot) De lessen worden ingepland afhankelijk van het weer en de mogelijkheid van de cursisten en lesgever.

Vanaf 26 maart tot 29 oktober kunnen leden de douches op onze club gebruiken door middel van een toegangsbadge. Deze is geopend vanaf 10u00.

Clubhuis Food & Drinks

Iedereen is welkom om een iets te komen drinken tijdens de openingsuren. De cafetaria is geopend van 26 maart tot 29 oktober vanaf 10u00.

Voor de geïnteresseerden is het ook mogelijk om in onze cafetaria een privé feestje te organiseren, bij interesse kunt u een mailtje verzenden naar info@delmare.be

Alle leden hebben recht op 15% korting op food & drinks.

Het bestuur

Onze cursussen

Voor kinderen

Zeilen

Windsurfen

Voor volwassenen

Zeilen

Windsurfen